Jailbreak af Apple produkter kan skade dit produkt


Mange har sikkert hørt om jailbreak. Jailbreak af ens Apple produkt, så man igen kan bruge sit produkt/bruge et stjålet produkt. Men dette kan skade selve produktet, så det ikke virker igen, hvilket igen gør det klart, at Mac reparation er til gængeligt. Dette problem vokser og vokser, og dette udgør også, at flere og flere er nødt til at tage deres Mac til reparation.

“Apples design af iOS sikrer, at iPhone, iPad og iPod touch fungerer pålideligt. Nogle kunder har ikke forstået risikoen ved at installere software, som foretager uautoriserede ændringer på iOS (“jailbreaking”) på deres iPhone eller iPod touch. Kunder, som har installeret software, som foretager disse ændringer, er stødt på adskillige problemer med funktionen på deres hackede iPhone, iPad eller iPod touch.”

 

Ifølge Apple er det især disse ting, man kan risikere: Ustabile enheder og programmer, manglede driftssikkerhed for tale og data, afbrydelse af tjenester, kompromitteret sikkerhed, nedsat levetid for batteri, Manglende evne til at anvende fremtidige softwareopdateringer.

 

Apple advarer på det kraftigste mod at installere software, som hacker iOS. Specielt skal man bide mærke i, at uautoriserede ændringer af iOS er en overtrædelse af licensaftalen for slutbrugere af iPhone, og Apple vil derfor kunne afvise at servicere en iPhone, iPad eller iPod touch med uautoriseret software installeret.

Ulempen ved disse Apple produkter er dog, at de ofte går i stykker. Med det sagt, er der tale om skærm og selve skallen på Mac’en og din iPhone. Det er primært en af de eneste ulemper der er ved disse Apple produkter, men folk vælger alligevel at blive ved med at købe det. Mac reparationer er blevet værre med tiden, og folk tænker bare ”at det får vi bare lavet”. Dog mener jeg, at når man køber produkter i så lækre design, bør man passe på det. Men hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du altid tage kontakt til specialisterne på siden: http://www.mobilcentermidt.dk/shop/mac-reparation-510s.html


Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.

*