Designprodukter arbejder sammen med din smartphone.

Vi befinder os i en tid, hvor snart alt kan sammenkobles med din smartphone. Førhen kunne en mobiltelefon bruges til at ringe, skrive SMS og spille snake.

Sådan er det ikke længere. I dag er smartphone industrien blevet big business, og mange produkter er nu udstyret med intelligent teknik, der snakker sammen med din smartphone.

 

I denne artikel ser vi nærmere på tre spændende produkter, som du kan sammenkoble med din smartphone.

Opdag fisk med en flydende bold.

 Det første produkt hedder Deeper Wireless Fishfinder, som er en integration mellem en et ekkolod og en app til din telefon eller tablet.

Deeper er på størrelse med en lille tennisbold, der flyder på vandet og finder fisk. Enheden er specielt designet til amatører og professionelle fiskere. Med Deeper kan du nemt finde frem til fiskenes placeringen i vandet, samt måle dybden fiskene befinder sig på og den aktuelle vandtemperatur, bund kontur og meget mere. Det er den første Smart Fishfinder i verden arbejder sammen med smartphones og tablets.

 

Denne lille smarte spion, betyder at du ikke længere behøver at sidde og kaste snøren ud igen og igen, uden at din fiskekrog møder nogle fisk.

 

 Ikke-navngivet5 kopi
Her ses Deeper, som intelligent snakker sammen med din smartphone og informerer dig om hvor fiskene gemmer sig.

LELO, svensk design for voksne

 

Nummer to på vores liste er ikke et specifikt produkt, men den svenske LELO, som er en designer virksomhed fra Stockholm, som designer legetøj for voksne.

 

LELO har formået at designe sexlegetøj på en stilet måde, hvor den skandinaviske sans for minimalistisk design skinner igennem.

 

Hos LELO samarbejder man med designere fra hele verden omkring design af deres produkter, for at sikre innovation og nytænkning. Derfor har virksomheden lavet LELO Awards, hvor designere fra hele verden kommer med forslag til designs. Du kan se LELO produkterne her.

 

 

LELO´s video omkring deres Award pris.

 

– Med deres simple design har LELO formået at bliv et verdensomspændende brand, som sælges i mere end 50 lande, verden over. Virksomheden har vundet mere end 20 design awards, for deres banebrydende produkter. Desuden er LELO det første nogensinde sexlegetøj brand i verden, der har fået  tildelt en Cannes Lions for Product Design, samt de har vundet Red Dot Design Award for 2 år i træk.

 

Find din hund med Kippy

 

Det sidste produkt hedder Kippy og er en GPS tracker, som du kan sætte på dit kæledyr, og dermed spore hvor din firebenet ven befinder sig.

Skulle Rollo finde på at stikke af, når du lufter ham i parken, kan du blot tænde din smartphone og se hans eksakte placering. Den lille tracker lokaliserer dit kæledyr ved at være tilkoblet et satellit netværk, som inden for få meters nøjagtighed kan give dig placeringen.

 

 Ikke-navngivet6

 

Kippy klikkes på selen eller halsbånd, hvorefter du nemt kan spore dit kæledyr.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.

*